Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 

Inschrijfformulier
Inschrijven doet u via onderstaand inschrijfformulier. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. 

Ook als u gebruik maakt van de proefperiode van 3 maanden vult u dit formulier in. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen. 

Uiteraard bent u altijd welkom om naar een training of wedstrijd te komen kijken. Het trainingsschema vindt u door hier te klikken.

Als u lid bent en een adreswijziging of aanpassing van het lidmaatschap wilt doorgeven, stuur dan s.v.p. een mail met uw gegevens naar [email protected]
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Soort lidmaatschap
   
   
Scheidsrechterskaart
   
   
 
HCH draait op vrijwilligers. Bij welke activiteit ben jij aanwezig?
  Hockeyclub Horst is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Wij doen dan ook een beroep op u om een bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Als iedereen een kleine bijdrage levert in de organisatie, dan hoeft het voor niemand belastend te zijn! Wij verzoeken u vriendelijk uit onderstaande taken minimaal een keuze en het liefst meerdere aan te vinken of een toelichting te geven bij de laatste optie (overig). De keuzes die u aangeeft kunnen voor ons aanleiding zijn om contact met u op te nemen. Laten we er samen voor zorgen dat onze club een bloeiende vereniging blijft en onze (jeugd)leden alle kansen bieden om lekker bezig te kunnen zijn in een veilige en positieve omgeving.

 
Overige informatie
   
 
Tot slot
  Ondergetekende meldt zichzelf of bovenstaand minderjarig persoon aan en verklaart akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het privacy statement van Hockey club Horst. Deze zijn op de site terug te vinden.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws

KNHB Naar de KNHB Site