Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
Algemene informatie lidmaatschap 

U kunt lid worden bij Hockey Club Horst vanaf vijf jaar.
 
Hockey Club Horst hanteert de volgende teamindeling, (peildatum 1 oktober):
 
5 jaar F-jeugd (niet wedstrijd gerechtigd)
6-7 jaar F-jeugd (F3-tallen)
8-9 jaar E-jeugd (E6 en E8-tallen)
10-11 jaar D-jeugd (11-tallen)
12-13 jaar C-jeugd
14-15 jaar B-jeugd
16-17 jaar A-jeugd
18-18+ jaar Senioren
 

Nieuwe leden worden in teams opgenomen. Leden zonder hockeyervaring trainen de eerste drie maanden alleen mee. Daarna gaan ze wedstrijden spelen. 

Lid zijn bij Hockey Club Horst betekent dat je gebruik kunt maken van de accommodatie en de activiteiten welke Hockey Club Horst biedt. Kijk op de contributiepagina welke vormen van lidmaatschap we hebben.

Aanmelden

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. De gegevens worden meteen opgenomen in onze administratie. Op basis van de ingevoerde gegevens ontvangt u een bericht van de aanmelding. Ter bevestiging van de aanmelding en de incasso van de contributie kan het inschrijfformulier worden ondertekend en toegestuurd naar: Hockey Club Horst, Postbus 6066, 5960 AD Horst of naar het e-mail adres van het secretariaat.

Verenigingsjaar

Het lidmaatschap begint op dag van aanmelding. De contributieperiode loopt van 1 augustus tot en met 31 juli. Bij aanmelding na 1 augustus wordt verrekend naar 31 juli. Om de toetreding tot de vereniging te vergemakkelijken hanteren we de regel dat een lid, na aanmelding, geen contributie verschuldigd is wanneer het lid wordt afgemeld binnen drie maanden. Dit geldt natuurlijk niet voor oud-leden, die zich opnieuw aanmelden.

 
 
 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site