Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
Sponsoring Hockey Club Horst 

Hockey Club Horst (HCH) is een groeiende club, die in het hart van de Gemeente Horst aan de Maas staat. Voor heel veel leden betekent Hockey Club Horst plezier, gezelligheid en geborgenheid maar ook prestatie en het sociale open karakter speelt hierin een grote rol. Dit alles in een goed georganiseerde omgeving. Sponsoren hebben hierin een belangrijke bijdrage. Met de inbreng van de sponsoren kan HCH zich op vele manieren presenteren aan de buitenwereld en dragen sponsoren bij aan de kwaliteit van de wedstrijden en opleidingen. Ook betekenen sponsoren dat HCH in staat is om vele activiteiten voor leden en niet leden te organiseren.

Sponsoring van Hockey Club Horst is een sympathieke manier om de merkstrategie van uw organisatie te ondersteunen. U verbindt uw naam en merkbeeld aan een prachtige hockeyclub in de regio Noord Limburg, via een sponsorpakket dat in overleg wordt afgestemd op uw marketing-/communicatiedoelstellingen. Tegelijkertijd laat u als sponsor zien dat uw bedrijf HCH een warm hart toedraagt en steunt in haar ambities, door (mede) de financiële middelen te leveren, die van belang zijn op weg naar verdere de professionalisering van de hockeysport in Horst, de organisatie en de accommodatie. 

De doelstellingen van HCH zijn als volgt:

Recreatief hockey: Primair doel is dat iedereen die bij HCH speelt plezier beleeft aan zijn/haar sport.

Kwalitatief hockey: Al naar gelang talent en interesse is er de mogelijkheid de sport op top- of breedteniveau te beoefenen.

Krachtige organisatie: het technische, organisatorische en bestuurlijke kader van de club zijn toegerust voor hun taak. Zowel leden als ouders van jeugdleden dragen hieraan bij.

Financieel gezond: de club is financieel gezond; voor de toekomstige ontwikkeling van de club groeit het inkomen mee.

Goede sfeer: de sfeer op de club is plezierig, veilig en sociaal. Er is interesse in - en openheid en eerlijkheid naar - elkaar, en gastvrijheid voor bezoekende teams.

Accommodatie: de activiteiten van de club vinden plaats op een accommodatie die past bij de sportieve en sociale ambities. Op dit moment wordt de behoefte onderzocht om dit verder uit te bouwen.

Focus sponsorbeleid

HCH Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Voor Hockey Club Horst is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit/professionalisering van de gehele hockeyclub.

Zo ligt de focus momenteel op het versterken van het ‘clubkader' - de trainers en coaches - wat direct leidt tot betere prestaties van alle teams, prestatief en recreatief. Opleidingen, cursussen et cetera worden deels uit sponsorgelden gefinancierd. Ook zijn er al vele teams die gesponsord worden. Sponsorre-sultaten zijn daarmee direct zichtbaar. In termen van professionalisering van de club, maar uiteraard ook in de vorm van uw communicatie-uitingen in en om het veld en het clubhuis en eventueel nog daarbuiten.

Wat biedt Hockey Club Horst?

Iedere week wordt in het competitieseizoen door jongste jeugd, junioren, senioren, veteranen en trainingsleden gedurende de middag dan wel de avond getraind. Met veel plezier, zowel op prestatief als recreatief niveau, nemen deze leden deel aan de competitie. Vooral op de zaterdagen en zondagen is de accommodatie van HCH een drukbezochte gelegenheid, waar eigen leden en gasten altijd welkom zijn.

Het sponsorbeleid van HCH beoogt een samenwerking waarbij zowel uw organisatie, als Hockey Club Horst voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of - indien nodig - ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt u een bepaalde sponsorstatus. Hieraan koppelen wij een basispakket van tegenprestaties van onze kant.

Onderstaand een greep uit onze mogelijkheden:

- Shirtsponsoring

- Trainingspaksponsoring

- Overige kledingsponsoring

- Veldreclamebordsponsoring

- Websitesponsoring

- Flatscreensponsoring clubhuis

- Toernooisponsoring

- Bannersponsoring

- Activiteitensponsoring

- Materiaalsponsoring

- Overig

Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor u of een relatie van u?

Stuur uw email naar [email protected] en vraag naar onderstaande personen voor meer informatie:

Jeroen Schobbers      Voorzitter PR- Commissie

Michel Zanders          Sponsorbeheerder

Bram Sommerdijk      Sponsorbeheerder

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site