Social media
Snelmenu
Uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 
G-Hockey bij Hockey Club Horst 

In Augustus 2008 is Hockey Club Horst begonnen met G-Hockey voor volwassenen. Het doel is om mensen met een verstandelijke beperking plezier te laten beleven aan de hockeysport. Heleen Wijnands heeft het initiatief genomen om het G-Hockey op te zetten samen met Geraldine Bekkers, Pieter van den Bosch, Petra Gijsen en Rob van den Beuken.

Door middel van diverse clinics en de Demo-Doe-Dagen zijn er leden geworven.

Trainingen
Er is gestart met vier leden. Door de jaren heen zijn er leden bij gekomen maar helaas ook gestopt. Momenteel zijn er negen leden. Er wordt iedere donderdag van 20:00 tot 21.00 uur getraind. De trainingen worden verzorgd door Heleen, Brigitte, Pieter en Rob. Zij hebben hiervoor een cursus gevolgd via de KNHB.

Competitie
Naast de trainingen wordt ook deelgenomen aan de regionale G-hockey competitie.  Gedurende zes wedstrijddagen in het seizoen worden er wedstrijden van 2 maal 25 minuten gespeeld tegen andere G-hockey teams.

Gezellig en fanatiek
De hockeyers vinden dit erg leuk om te doen. Regelmatig wordt er een wedstrijd gewonnen. En als we een keer verliezen mag dat de pret niet drukken. Het gaat om het plezier dat we met z'n allen hebben. Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse wedstrijd tegen de trimhockeyers. Ook deze wedstrijd wordt serieus genomen. Er wordt dan fanatiek gehockeyd. Maar ook hiervoor geldt dat het plezier en de gezelligheid voorop staan.

Het team is in 2016 genomineerd voor de regionale prijs "iedereen kan sporten" tijdens het sportgala in de gemeente Peel en Maas

Op het einde van het seizoen is er de traditionele barbecue. Onder het genot van een worstje of hamburger sluiten we het seizoen gezellig af.


Zie ook: 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site