Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - HC Nova D1 : 0-1
D3 - HC Grave D1 : 1-0
D4 - HC Oranje Rood D13 : 3-2
H3 - HC Gemert H4 : 6-1
GH1 - Arnhemse Mixed Hockey Club Upward G 1 : 1-9

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 17 november 2019
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Uit Dames 2 R.H.C. Concordia D3

Sponsor HCH met je inkopen voor de feestdagen!

Ben je al begonnen met het uitzoeken van pakjes voor sinterklaas of cadeautjes voor kerst?  Je kunt HCH sponsoren door je aankopen te doen via de Sponsorkliks link op onze website. Per bestelling krijgt HCH een percentage van de bestelling! Het werkt als volgt:

Trainingen stoppen na 13 december

Nog enkele weken en dan zijn de wedstrijden voor de winterstop alweer gedaan.  De trainingen zullen doorgaan tot en met vrijdag 13 december (mits het weer het toelaat). Daarna gaan we even van een welverdiende winterstop genieten. Na de winterstop zullen de trainingen weer starten vanaf maandag 3 februari.

Sinterklaar bezoekt HCH op 29 november

Binnenkort is Sinterklaas weer in het land en zal ook bij de Hockeyclub op bezoek komen! Vrijdag 29 november om  18.00 uur zijn jullie van harte welkom. We zullen samen alvast liedjes zingen en wachten op Sinterklaas en zijn Pieten.

Heren1 - Waalwijk H1: 5-2

Het verslag van Heren 1 in de bijlage !

comment 2019 10 27 Horst H1 - Waalwijk H1.pdf

Scheidsrechters gefeliciteerd!

Afgelopen maandag 21 oktober was er weer een scheidsrechters examen.
De volgende personen zijn geslaagd:
Karlijn Errren, Eef Craenen, Britt Bovee, Maud Inghels, Koen Kleuskens,
Sam Peeters, Janna Sneeuw en Floor Versleijen.
 

AH Hockeyplaatjes actie start aankomende maandag!

Iedereen die zich heeft laten fotograferen voor deze spaaractie ontvangt een gepersonaliseerd spaarboek. Aankomende zaterdag rond de klok van 11.00 uur zal Albert Heijn deze officieel komen overhandigen in de kantine van HCH.

Sponsor HCH middels SponosorKliks!

Is het jullie al opgevallen dat er sinds kort een SponsorKliks button op onze HCH website staat. Maar wat is SponsorKliks eigenlijk?
https://youtu.be/tY9MyyOAG20

Bommelerwaard H1 - Horst H1 (6-3)

Op 13 oktober stond de wedstrijd tegen Bommelerwaard op het programma. Iedereen werd meerdere malen duidelijk gemaakt, dat het vandaag wel eens een zware wedstrijd zou kunnen worden, maar dat als het team het eigen niveau zou halen, de wedstrijd gewonnen kon worden. Om 14.45 uur begon de wedstrijd. De eerste kansen waren gelijk voor Horst,

Dendron flexuren kun je invullen bij HCH

Flexuren  invullen bij je eigen Hockey Club, dat is toch het mooiste wat er is! Wij hebben diversen activiteiten waar jij een bijdrage aan kunt leveren.  Bijvoorbeeld het scholentoernooi, de vossenjacht, de zeskamp, funkey-hockey, de carnavalsavond of sinterklaasavond. Voor vragen   je een mail sturen aan Kim Martens

HCH is op zaterdag rookvrij!

Hockey club Horst is vanaf vanaf dit seizoen op zaterdag rookvrij. Veel kinderen brengen een deel van de zaterdag door op onze sportvereniging. Het aantal rokers is op zaterdag eigenlijk minimaal en daarom vraagt hockey club Horst aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden.

HCH sokken zijn weer te koop!

Door het faillissement van Meulendijks Sport in Horst wat het tijdelijk niet mogelijk om zwarte sokken met HCH logo te kopen. Gelukkig kunnen we nu mededelen dat de HCH sokken weer verkrijgbaar zijn bij Sport 2000 in Venlo.

Reglementen Hockeybond KNHB

Regelwijzigingen: alle elftalwedstrijden in vier kwarten, de vliegende keeper verdwijnt
De FIH heeft per 1 januari 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het veldhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Regelwijzigingen worden nooit gedurende het lopende seizoen doorgevoerd en daarom neemt de

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Vandaag jarig
  • Ward Verheijen
KNHB Naar de KNHB Site