Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - MHCD D1 : 0-1
D2 - V.M.H.C. Basko D2 : 1-0
D3 - HC Boekel D3 : 7-1
D4 - HC Delta Venlo D7 : 8-2

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

Heren 1- MHC Bommelerwaard H1 : 4 - 0 
 

Bommelerwaard H1 - Horst H1

 

Na vorige week de wedstrijd tegen MOP, die met 7-1 werd gewonnen, begonnen de mannen van Horst met volle moed aan de wedstrijd. De Horster mannen starten echter niet geweldig. Ze werden flink onder druk gezet. Gelukkig konden de heren zich snel aanpassen en dat resulteerde in een beter spel dan de tegenstander. Helaas het eerste kwart zonder resultaat.

 

Het tweede kwart startte we met meer rust in het spel wat resulteerde in meerdere kansen en uiteindelijk een strafcorner, die door Floris werd ingesleept. De eerste goal was een feit en dit smaakte naar meer. Zo legde Floris wederom de bal in het netje en de 0-2 stond op het scorebord. Hierna gingen we rusten en bespraken we vooral wat goed ging, want we speelde top.

 

Het derde kwart startte en we werden minder onder druk gezet. We hadden hier ook duidelijk het betere van het spel. Toch kreeg Bommelerwaard als eerste de kans op de aansluitingstreffer, gelukkig haalde Bob deze bal van de lijn. Even later had Evert moeite met het vasthouden van zijn stick en kreeg de mooie woorden van de scheids dat hij niet mag hockeyen zonder stick in de hand, wat hij uiteraard begreep. De wedstrijd ging verder en Horst kreeg een corner. Deze werd via een stick van de tegenstander binnen geslagen door Skip, waardoor het vertrouwen nog meer steeg. We bleven hard werken en kregen veel kansen. Uiteindelijk in het vierde kwart kwam de eindstand op 0-4. Floris gaf een prachtige assist op Evert die de bal vervolgens in de goal prikte. Wat alweer resulteerde in de vijfde winst van het seizoen.

 

Volgende week spelen we weer thuis en dan tegen Boxmeer H1 om 14:45. Hopelijk zien wij de fans weer langs de kant, om zo ook de 6de winst te boeken. Tot dan!


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
Nieuws
KNHB Naar de KNHB Site