Social media
Snelmenu
Uitslagen

D1 - V.M.H.C. Basko D1 : 1-5
D2 - HC Oranje Rood D10 : 9-2
D4 - HCAS D3 : 4-4
H1 - MHC Best H1 : 0-4
H2 - Maastrichtse Hockey Club MHC H3 : 2-3
H3 - C.M.H.C. CIVICUM H3 : 0-5
Vet A - C.M.H.C. CIVICUM H30-1 : 3-3
JA1 - HV Meerssen JO18-1 : 3-0

Alle uitslagen
Hockeyclub Horst
Adres:
Gebr. van Doornelaan 126
5961 BE Horst
077- 3984034

Postadres:
Postbus 6066
5960 AB Horst

Email-adres:
[email protected]

Wedstrijdsecretariaat:
[email protected]
 

terug naar vorige pagina

Heren 1- HC Scoop H1 : 2 - 1 
 

Horst H1 – Scoop H1      2-1

Afgelopen zondag was het weer zo ver. Het vervolg van de Limbocup in de 2e klasse stond op het programma. Horst heren 1 tegen Scoop heren 1(Sittard). Horst was gebrand om de eerste plaats verder veilig stellen in deze (fictieve) competitie door een overwinning te boeken en daarmee het verschil van 5 punten tot 8 te brengen met concurrent Scoop. Het was een wisselvallige, maar vooral regenachtige dag. Dit mocht echter de wil om te winnen niet drukken. Na een spannende overwinning van dames 1 kon de Horster stoomtrein alleen maar doordenderen. Dit kon ook niet anders, aangezien we ons in Horst niet door een stel dassen laten tegenhouden.

 

Het eerste kwart startte timide. Beide teams werkten hard om het spel te leiden, maar dit was niet genoeg voor een doelpunt. Zo eindigde het kwart met 0-0. Het tweede kwart bleef moeilijk, maar het lukte Horst toch om enkele strafcorners te forceren. Een van deze corners leidde, na een rebound van de keeper van Scoop, tot een doelpunt van aangever Jelle Camps, tevens de laatste man van Horst. De eerste helft van het duel eindigde dan ook in een 1-0 voorsprong voor Horst. De wedstrijd werd vervolgd en Horst kwam meer onder druk te staan. De overtuiging was wat weggezakt en Scoop kreeg ruimte om op te bouwen. Ze vonden de ruimte om de Horster cirkel te penetreren en mede dankzij de wat chaotische organisatie werd door Scoop het tegengeluid gegeven. Het was 1-1 en beide teams hadden nog energie over. Dit resulteerde in een spannend laatste kwart, met als kers op de taart voor het publiek, een strafcorner voor Horst in de laatste seconden van de wedstrijd. Het laatste fluitsignaal volgde, dus dit was de laatste kans om 3 punten binnen te halen. Max Smedts ging, onder toeziend oog van zijn grootste fan Mees, klaarstaan en sleepte vervolgens met volle overtuiging de bal boven in het net van de tegenstander. De stand was bepaald en de punten waren binnen.

 

Horst gaat naar een gedeelde derde plek op de ranglijst en speelt volgende week de uitwedstrijd tegen Gemert, zesde op de ranglijst. Wederom een mooie pot in het vooruitzicht dus.


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =


SponsorKliks, gratis sponsoren!

Hoofdsponsoren
Sponsoren
KNHB Naar de KNHB Site